"Onze nieuwe spuitmachine biedt veel voordelen voor u"

 

Als schilder probeer ik elke keer tot een nóg mooier resultaat te komen en met onze Superfinish Plus Spuitmachine in combinatie met onze Airbo Aircleaner is het resultaat echt subliem! Daarnaast zorgt het voor veel minder ongemak voor u, als we bij u thuis schilderen.

Ik kan wel zeggen dat ik een 'pietje precies' ben in mijn werk ja. Een negen voor het resultaat is voor mij niet goed genoeg. Ik streef altijd naar een tien. Het resulaat van deze spuitmachine is dan ook : Superstrak in de lak!

Voor het lakken van radiatoren, deuren en kozijnen en het sauzen van wanden en plafonds werk ik dan ook graag met de spuitmachine en de aircleaner. 'Deuren en radiatoren kunnen we ophalen om in onze eigen werkplaats te spuiten, maar we kunnen ook ter plaatse spuitwerk verrichten zonder veel overlast. Één meter buiten het te spuiten object hoeft zelfs niet eens afgeplakt te worden. Dankzij de aircleaner worden stof, nevel en stank tot het minimale beperkt.

Uiteraard werk ik alleen met hoogwaardige kwaliteitsverf waaronder Sigma, Trimetal en Sikkens.

Voor een kennismaking en om de klus te bekijken kom ik eerst even langs en binnen twee weken valt er een overzichtelijke offerte in de bus.

Tip: wegens drukte is het aan te raden uw klus vroeg genoeg te laten inplannen, dus belt u alvast voor een vrijblijvende offerte? 0628549851 of mail naar info@lamersschilderwerken.com .

Coert Lamers

 

 

 

 

De keuken als nieuw!

Klik hier

 
www.lamersschilderwerken.com | info@lamersschilderwerken.com | T 06 - 28 54 98 51